Zašto
Izabrati baš nas

1. O NAMA

Mi smo profesionalni tim stručnjaka koji će brzo i kvalitetno riješiti najzahtjevnije hardvereske i softverske probleme te malim i srednjim poduzetnicima osigurati kompletan ICT support. Specijalizirani smo za spašavanje podataka (od poslovnih projekata do dragih uspomena) sa svih medija – hard diskova, servera, mobitela, tableta, USB-ova, memorijskih kartica… Brinemo se da podaci, zahvaljujući najkvalitetnijim poslovnim rješenjima, budu sigurno pohranjeni (backup), sve prema željama i potrebama klijenata. Projektiramo, implementiramo i održavamo informacijske sustave, a nudimo i brz i kvalitetan servis informatičke opreme..

Od 2002. godine, kada smo osnovani, kontinuirano radimo na provođenju naše misije – biti ICT partner kojem će klijenti vjerovati, jer im svakodnevno dokazujemo svoju stručnost, pouzdanost i spremnost na individualni pristup.

U realizaciju svojih rješenja oslanjamo se na najsuvremeniju tehnologiju . Do sada smo stekli povjerenje brojnih klijenata i partnera.

2. Stručna i kvalitetna usluga

Štedimo vam i vrijeme i novac, jer garantiramo sigurnost vaših poslovnih podataka, ali i učinkovito i brzo rješenje svih kvarova i nedoumica.

Vrhunski ste u onom što radite, ali slabo poznajete tehnologiju? Ne brinite, mi zapošljavamo ICT stručnjake, koji će vam biti na usluzi 24 sata, baš kao da su dio vašeg tima, tako da ćete se moći bez brige posvetiti svojem glavnom poslu. Štedimo vam i vrijeme i novac, jer garantiramo sigurnost vaših poslovnih podataka, ali i učinkovito i brzo rješenje svih kvarova i nedoumica.

Brzina i efikasnost naše su vrijednosti, pa tako djelujemo i “na daljinu”, tj. većinu problema, ako je moguće, rješavamo bez potrebe dolaska u vaš prostor i bez dodatnih troškova.

3. Što drugi ne mogu mi možemo

Brzina i efikasnost naše su vrijednosti, pa tako djelujemo i “na daljinu”, tj. većinu problema, ako je moguće, rješavamo bez potrebe dolaska u vaš prostor i bez dodatnih troškova.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, brzo i kvalitetno servisiramo računala, laptope i ostalu informatičku opremu svih svjetskih proizvođača.

Vršimo i zamjenu ekrana i drugih računalnih komponenti, popravljamo tipkovnice te instaliramo i nadograđujemo software i programe za antivirusnu zaštitu, a sve uz BESPLATNU dijagnostiku.

LJudi o nama

Stotine zadovoljnih klijenata